Disponibil 24H
0740 024 359
Un ultim omagiu
Trimite o coroană
Casa funerară

Silentium Aeternum vine în sprijinul dumneavoastră cu o locație ideală! Aceasta a fost inaugurată în anul 2018 și se află vis-a-vis de Cimitirul Pomenirea, cel mai mare din Arad. Aici deținem două săli de ceremonii funerare, o sală de pregătire și îngrijiri mortuare, precum și un magazin funerar.

De menționat:

  • Familia beneficiază de intimitate și exclusivitate, accesul fiind posibil non-stop, pe toată perioada închirierii.
  • Aici se poate oficia slujba de înmormântare, urmând ca apoi să se traverseze în cortegiu funerar la cimitir pentru depunerea la locul de veci.
  • Pentru cei din alte județe un avantaj este și distanța foarte scurtă față de autostradă.
  • La domiciliul familiei se evită deranjul și manoperele de pregătire a corpului.
  • În camera de îngrijiri mortuare se efectuează serviciul de toaletare, pregatirea corpului și îmbălsămare profesională/tanatopraxie.
  • Trupul se poate depune și păstra la cameră frigorifică, în situația în care familia nu poate organiza înmormântarea din motive personale (concedii, așteptarea persoanelor din alte țări etc).

Toate aceste detalii au fost realizate pentru a ușura suferința familiei și a putea trece peste aceste momente neplăcute, totodată a oferi respect persoanei decedate printr-o imagine cât mai naturală și demnă de reamintit.

Ne simtim privilegiati că suntem interfața și nu în ultimul rând cei care împartășesc suferinta alături de familie, prin implicarea echipei noastre în această călătorie pe care toți o facem la un moment dat.

Precizăm că toate serviciile oferite în locația noastră sunt autorizate și respectă în totalitate legislația în vigoare.